In ieder organisatieacount is er één lijst van vertrouwde gebruikers, de zogenaamde userlist. Deze lijst beheer je zelf in vanuit je organisatieprofiel. Alleen vanaf deze lijst kun je medewerkers toevoegen aan teams. Je kunt een medewerker per direct toegang ontzeggen door deze te verwijderen uit het team of te blokkeren op de centrale userlist. De medewerkers en consultants van Trecxs hebben geen toegang tot je rapportages, tenzij je hen zelf op de userlist zet en een rol met rechten hebt gegeven.

Language