Als je je abonnement beëindigt, zetten we het organisatieaccount met alle data op slot. Na 30 dagen zullen we dan je gegevens verwijderen uit Trecxs. Wil je het account toch heractiveren of wil je dat wij je data eventueel langer bewaren? Laat het dan voor het einde van de 30 dagen periode weten.

Language